11 Σεπ 2008

Aurora Feint mania!


Υπάρχει αυτό το free παιχνιδάκι από το Apple Store που με έχει κάνει να κολλήσω άσχημα... κι απ' όσο γνωρίζω έχει κάνει πολύ κόσμο παγκοσμίως να πάθει το ίδιο.
Το "Aurora Feint: The Begging" δημιουργήθηκε από τους Danielle Cassley και Jason Citron και μπορείτε να το εγκαταστήσετε δωρεάν στο iphone ή το ipod σας, αν πάτε για «ψώνια» στο online κατάστημα της Apple.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό puzzle παιχνίδι με RPG ρίζες.
Στόχος είναι να «σπας» ―τρία τουλάχιστον― συνεχόμενα τουβλάκια πριν οι γραμμές που αυτά αποτελούν ακουμπήσουν την κορυφή της οθόνης. Τα τουβλάκια είναι πέντε ειδών και όσα περισσότερα μαζεύεις καθώς τα εξαφανίζεις από την οθόνη, τόσο το καλύτερο! Διότι αυτά είναι κάτι σαν credits που μετά εξαργυρώνεις στο κατάστημα του παιχνιδιού αγοράζοντας ειδικές αποστολές για να αναβαθμίσεις το χαρακτήρα σου! Φυσικά, οι ειδικές αυτές αποστολές όσο αναβαθμίζεσαι τόσο δυσκολεύουν!

Οι αποστολές είναι δύο ειδών:
blueprints + magic books
Ολοκληρώνοντας τις πρώτες ο χαρακτήρας σου αποκτά εργαλεία που τον βοηθούν κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού. (Σε αυτές αντίπαλός σου είναι ο χρόνος.)
Με τις δεύτερες γίνεσαι πιο ειδικός στη συλλογή συγκεκριμένου είδους τούβλων. (Εδώ το μυαλό σου και μόνο αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις τους γρίφους.)Σε έναν από αυτούς τους γρίφους είχα κολλήσει κι εγώ για μέρες... Ξεκόλλησα όμως χάρη στις οδηγίες που βρήκα στο διαδίκτυο μια και απηύδησα κυριολεκτικά στο να προσπαθώ και να χαλάω όλα τα credits!! Για όποιον κολλήσει λοιπόν σε αυτό το magic book να η λύση:


Black Nothingness

Mετακινείστε το κάτω-κάτω γαλάζιο μπαλάκι (δίπλα στο κόκκινο στη δεύτερη γραμμή) μια θέση αριστερά κι έπειτα το πράσινο, που βρίσκεται χαμηλώτερα από τα άλλα δύο όμοιά του, επίσης αριστερά μια θέση. Τέλος, μετακινείστε το κόκκινο που καβαλάει το όμοιο του μια θέση δεξιά!

Στην εικόνα που ακολουθεί φαίνονται τα τέσσερα σημεία στα οποία πηγαινόερχεστε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Στο Mine είναι το βασικό παιχνίδι (μαζεύετε τουβλάκια), στο Store τα εξαργυρώνετε και αγοράζετε αποστολές, στο Smith καλείστε να ολοκληρώσετε τα blueprints και στο Tower αποκτάτε τα magic books.
Αυτό είναι το Aurora Feint. Απλό και εθιστικό.
Παίξτε και θα με θυμηθείτε!
Ορίστε και το τωρινό εικονίδιό του στην οθόνη του κινητού σας.

 
Μπορείτε να επισκεφτείτε και το επίσημο site του παιχνιδιού
http://aurorafeint.com
όπου υπάρχει και φόρουμ παρακαλώ!
Καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: