3 Απρ 2008

Κόλλησα με δυο τραγουδάκια...

Αυτές τις μέρες έχω κολλήσει με δυο τραγουδάκια άσχημα. Όχι πως δεν κολλάω και με άλλα, απλά είπα να μοιραστώ μαζί σας αυτά τα δυό μιας κι έχω καιρό να σας «τραγουδήσω».

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το παρελθόν. Πρόκειται για κομμάτι των αγαπημένων Roxette, το οποίο θεωρώ πως είναι ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που έχω ακούσει και κάθε φορά με συγκινεί. Βασικά οι σουηδοί Marie Fredriksson και Per Gessle δημιούργησαν μοναδικά μουσικά κομμάτια, με μεγαλύτερη επιτυχία στις μπαλάντες. Τα πιο γνωστά φυσικά είναι το "Listen to your heart", το "It must have been love" και το "Crash! Boom! Bang!". Το δικό μου αγαπημένο όμως είναι λίγο πιο "άγνωστο", αν και δε νομίζω πως όσοι ψάχνουν λίγο παραπάνω για καλή μουσική υπάρχει περίπτωση να μην το ξέρουν. "You don't understand me" λέγεται... Ακούστε το δυνατά και... νιώστε!!



Η συνέχεια ανήκει σε εγχώριο προϊόν και μάλιστα φρέσκο. Ο Κωνσταντίνος Βήτα είναι κι αυτός αγαπημένος καλλιτέχνης, από την εποχή των Στέρεο Νόβα φυσικά. Χωρίς να πω πολλά, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του cd με τίτλο «Άργος» και το τρίτο κομμάτι είναι όλα τα λεφτά. Βασικά είναι «Όλα Αυτά που Ποτέ»... Ακούστε το κι αυτό ακόμα πιο δυνατά!



Δεν υπάρχουν σχόλια: