10 Ιουν 2008

Mερικά νέα...

Ξέρω πως έχω σχεδόν ένα μήνα να γράψω μια λέξη, αλλά -χωρίς να θέλω να αποφανθώ των όποιων ευθυνών μου γι' αυτό- φταίνε οι ξένες σειρές που με έχουν κάψει εντελώς τους τελευταίους μήνες. Πρώτα κόλλησα με τους "Heroes", πέρσυ το καλοκαίρι, μετά χάθηκα με τους «Αγνοούμενους» και τώρα με πήρε η μπάλα πάλι με το "Prison Break". Αφού ξεμπέρδεψα με τους 4 κύκλους του "LOST" μέσα σε 2-3 μήνες περίπου, έπιασα να δω τι ψάρια πουλάει αυτή η πολυαναμενόμενη απόδραση του Michael και της παρέας του. Αν και οι απόψεις διίστανται γι' αυτό το tv show, προσωπικά το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον αφού μου θύμησε πολύ την ταινία «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουρθ» (Shawshank Redemption - 1994) που βασίζεται σε βιβλίο του Steven King και δεν παίζεται με τίποτα! Γι' αυτούς που το περιφρονούν να πω πάντως πως λίγο πριν το τέλος του πρώτου κύκλου και στον δεύτερο πια (μέχρι εκεί έχω φτάσει προς το παρόν) η σειρά τα σπάει!

Πάμε σε ένα άλλο νέο τώρα, που δεν έχει να κάνει με εμένα αλλά με μια κυρία -βασίλισσα, παρακαλώ- της ποπ. Ο λόγος για τη Madonna φυσικά, που σήμερα άκουσα στο ραδιόφωνο πως θα έρθει επιτέλους στη χώρα μας για μια συναυλία στις 27 Σεπτεμβρίου 2008! Μάλιστα οι προπωλήσεις εισιτηρίων θα ξεκινήσουν σύμφωνα πάντα με το σταθμό στα τέλη Ιουνίου!
Περιττό πιστεύω να πω πως θαυμάζω αφάνταστα αυτή τη γυναίκα -άσχετα με τα όσα έχει στο παρελθόν κάνει- εφόσον συνεχίζει να είναι στην κορυφή μετά από τόσα χρόνια καριέρας και να έχει και κορμάρα όπως πάντα άλλωστε!

Δύο άτομα έλεγα από μικρή πως θα τρέξω να δω από κοντά όταν με το καλό έρθουν στην Ελλάδα. Το ένα είναι η Madonna και το άλλο -που ήδη είδα σε παράσταση- είναι ο David Copperfield. Οπότε, στα τέλη του Σεπτέμβρη θα έχω εκπληρώσει αυτήν την παιδική επιθυμία και λαχτάρα να δω και τους δυο live. :)

Χαιρετώ σας με ένα μικρό time machine της θεάς, γιατί ο χρόνος την έχει ξεχάσει φαίνεται!!


1988


1999


2008

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Prison Break είναι όντως απόλαυση.
Συμπαθώ υπερβολικά τους περισσότερους δεύτερους ρόλους και όχι τα δύο αδέρφια για διαφορετικούς λόγους. Ειδικά ο πρωταγωνιστής έχει υποκριτικό ταλέντο αρκούδας.

Yiolanda είπε...

Εδώ θα διαφωνήσω διότι ο τύπος έχει ένα μάτι που μονίμως γυαλίζει και φαίνεται πράγματι για αρκετά εύστροφος (genius).
Νομίζω πως το casting ήταν αρκετά επιτυχημένο.
Ελπίζω σε ένα μήνα το πολύ να έχω δει και τους τρεις κύκλους. :D